585 club: party oaza Jadrana

Vrhunski uređeni Unutarnji i vanjski floorovi, svjetski poznati DJ-i, cjelonoćni partying… I to samo 5 minuta od vrha plaže Zlatni rat!

Dobro došli u 585 club

Smješten samo 5 minuta hoda od “špice” Zlatnog rata, u tišini borovine, 585 club nova je destinacija za vruće ljetne noći. 585 Vam nudi zabavu u zatvorenom, ali i prostrani otvoreni dio kluba sa prostranim separeima i lako dostupnim šankom. 

 

Vruće ljetne noći u Bolu ove godine dobivaju novu dimenziju

Uz  support vrhunskog sound & light sustava, od samog otvorenja kluba u Srpnju 2017. najavljujemo Vam gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevne mainstream house programe, začinjene plesnim i scenskim performanceom.

Uživajte u vrhunskom ambijentu i atmosferi

585 club prostire se na 1000 m2 i prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Vrhunski uređen prostor i pogled na jednu od najljepših plaža svijeta – Zlatni rat – našim gostima garantiraju nezaboravan doživljaj noćnog života.

585 club passport

Ekskluzivna zlatna putovnica za najvjernije fanove, koja pomiče granicu ljetne zabave i vodi u svijet ekskluzivnih doživljaja. Atraktivnog dizajna i prepoznatljive zlatne boje, ovih će dana stići u ruke odabranih, a svaka stranica ove jedinstvene putovnice spremna je za trag pečata koji će značiti samo jedno – dobro došli u zlatnu orbitu 585! Kako iskoristiti ono najbolje na magičnom Bolu, kako povezati ljetna svitanja i sumrake sunca, zlatni pijesak i osvježavajuće more, zvjezdano nebo i plesni podij? Odgovor krije ova neobična putovnica uz koju ekskluzivna iskustvena avantura zvana 585 može početi!

Kako do nas?

Imate nekoliko opcija: od Splita trajektom do Supetra ili katamaranom izravno u Bol, te iz Makarske trajektom za Sumartin. A tu je i Brački aerodrom – BWK sa vezom iz Zagreba, Beča, Innsbruka, Graca, Linza…

 

585 Club

Put Zlatnog rata 52B, Bol (Mapa)